Brouwerij Koelkasten

per 3 dagen 40,00

Incl. BTW

Brouwerij Koelkasten
>
  • Brouwerij Koelkasten
<

Omschrijving

Brouwerij koelkast in rvs frame

Deze oude brouwerij koelkasten met een temperatuur bereik van 1 tot 15 graden. Geforceerde koeling +2°C / +15°C koelcapaciteit. De koelkasten zijn voorzien van een rvs frame om ze te beschermen. De koelingen zijn al wat ouder en niet meer moeders mooiste maar qua huurprijs en werking zijn ze top, in een koelkast past de inhoud van maar liefst 14 kratten bier! Dat zijn 336 Flesjes!

Deze Koelingen zijn voorzien van legplateau´s waar u veel producten op kwijt kunt. Tegenwoordig is het huren van een tap niet meer zo populair zoals het vroeger was, kratten bier zijn tegenwoordiger in vergelijking tot fusten een stuk goedkoper. Voor festen van boven de ca. 80 personen adviseren we om wel naar een tap te kijken omdat je anders met heel wat kratten moet sjouwen.

Vaak zetten we op een feest meerdere koelkasten weg afhankelijk van de grote van het feest, een koelkast is meestal voor het bier en de andere voor wijnen en frisdranken.

Een koelkast huur je voor 3 dagen, te weten;

  • Dag 1 Leveren wij deze of komt u deze bij ons ophalen.
  • Dag 2 Gebruiksdag
  • Dag 3 Komen wij deze weer ophalen of mag u deze bij ons terugbrengen.

Onze Koelingen werken op 220Volt, vergeet niet om verlengkabels of haspels mee te bestellen (deze dienen geaard te zijn).

TRANSPORT

Deze koelkasten zijn lastig te transporteren omdat deze rechtop moeten worden vervoerd, uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Kerkwijk, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Hurwenen, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Haarsteeg, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair, licht en geluidsets en jubileumfiguren om het feest compleet en onvergetelijk te maken.

 

Extra Productopties