Jubileumpop "Vrouw Ordinair"

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumpop "Vrouw Ordinair"
>
  • Jubileumpop "Vrouw Ordinair"
  • Jubileumpop "Vrouw Ordinair"
  • Jubileumpop "Vrouw Ordinair"
<

Omschrijving

Wanneer u de jarige eens echt wilt verrassen, kies dan voor een Sarah “Ordinair”. Met dit thema heb je echt eens wat anders in de tuin of op de oprit staan. Voorbijgangers zullen niet snel zonder glimlach voorbij gaan. Een echte aanrader!

Ben u ook op zoek naar een unieke feestobject? Neem gelijk contact op!

Het opzetten van deze ordinaire opblaasbare Sarah kost je slechts 5 minuten. 

Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare verkeersbordbanners.

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER "Jubileumpop vrouwn ordinair"

De pop wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze opblaasbare Sarah is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Sarah. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties