Klusser

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumpop "Klusser"
>
  • Jubileumpop "Klusser"
  • Jubileumpop "Klusser"
  • Jubileumpop "Klusser"
<

Omschrijving

Tik, tik, tik, tik! Ja de echt Abraham klusser is terug! Of de jarige nu een echte beunhaas, bouwvakker, monteur of klusjesman is, met deze pop laat je aan iedereen zien dat er een handige harry jarig is!

Deze pop kun je ook mooi gebruiken bij werk jubileums, hoe gaaf is dat!

Ben u ook op zoek naar een unieke feestobject? Neem gelijk contact op!

Het opzetten van deze stoere opblaasbare Abraham kost je slechts 5 minuten. 

Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare verkeersbordbanners
Tevens goed inzetbaar als decoratie bij een oktoberfest, kerstmarkt en andere winterse evenementen.

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER "De klusser"

De pop wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze opblaasbare Abraham is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties