Stoel Trendy

3,38

2 dagen

Incl. BTW

2,25

1 dag 

Incl. BTW

Stoel Trendy
>
  • Stoel Trendy
  • Stoel Trendy
<

Omschrijving

Trendy Stoel Wit

Deze witte trendy stoelen hebben een hip uiterlijk en zitten heerlijk! Daarnaast zijn de stoelen stapelbaar waardoor ze makkelijk op te bergen zijn en aan de kant te zetten om bijvoorbeeld een dansvloer te creëren. 

VEILIGHEID

Deze trendy stoelen zonder armleggers zijn van proffesionele horeca kwaliteit! Dat wil niet zeggen dat ze niet kapot kunnen maar deze zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca en verhuur.

OPTIES

Heeft u naast te weinig stoelen ook gebrek aan tafels? bij ons kunt u ook inklapbare buffettafels huren of witte houten biertafels van 220x70cm huren

TRANSPORT

Deze trendy stoel passen in een "normale" auto afhankelijk van het aantal stuks, neemt u meerder stuks af dan adviseren wij hiervoor met een bus of een aanhanger te komen wanneer u hetzelf wil transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij de biertafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Lith, Herwijnen, Elshout, Haarsteeg, Heusden, Oudheusden, Nieuwcuijk, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Al onze prijzen van Partymeubels en tenten zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt (tenzij anders afgesproken):

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag