Barkruk

4,00

1 dag 

Incl. BTW

Barkruk
>
  • Barkruk
<

Omschrijving

Barkruk

Bij Partyverhuur Maasdriel hebben we alles maar dan ook alles in huis om een feest of evenement helemaal af te maken! Zo hebben we ook alles om bijvoorbeeld jouw partytent aan te kleden. Staat er een bar op jouw feest of festival? Dan morgen de barkrukken natuurlijk niet ontbreken! Ook die kun je bij ons huren. Wij verhuren een stoere barkruk met industrieele look.

VOORRAAD

Via onze winkelwagen kunt u onze voorraad inzien, hebben wij niet voldoende voorraad? Neem dan contact met ons op of we aan meerdere kunnen komen of een alternatief kunnen bieden.

TRANSPORT

Deze statafels passen in een "normale" auto hiervoor is geen bus of een aanhanger nodig tenzij u er meerdere nodig heeft. Het is ook mogelijk dat wij de statafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Hesden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Al onze prijzen van Partymeubels en tenten zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt (tenzij anders afgesproken):

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag