Biertafelset

13,50

1 dag 

Incl. BTW

Biertafelset
>
  • Biertafelset
  • Biertafelset
  • Biertafelset
<

Producteigenschappen

Lengte
2.2 m
Breedte
0.5 m
Aantal personen
10

Omschrijving

Biertafelset

Heeft u binnenkort een feestje of is het erg lekker weer en lijkt het u gezellig om met een grotere groep te gaan barbecueen, maar te weinig stoelen? Deze tafelset kan ook niet ontbreken bij een oktoberfest of apresskifeest.

Buiten het feit dat ze erg handig zijn, zijn het ook sfeermakers op uw feest!

Huur een biertafelset! Erg handig voor zowel binnen als buiten. De bierbankset bestaat uit 2 banken en een tafel van 220x50cm. In totaal heeft de set ruimte voor maar liefst 10 zitplekken. Maak er een mooi moment van samen met uw vrienden en familie!

VEILIGHEID

Onze biertafelsets zijn van proffesionele kwaliteit! Dat wil niet zeggen dat ze niet kapot kunnen maar het zijn de stevigste in hun soort (gemaakt in Oostenrijk) en de juiste formaat 2,20 meter lang!

OPTIES

Mocht u een Oktoberfest of Apresskifeest willen organiseren dan hebben wij nog veel attributen die kunnen zorgdragen voor de juiste sfeer en als wij het niet hebben dan zullen wij ons best er voor doen om het te regelen zodat u zich op andere dingen kunt richten. Denk hierbij aan decorwanden, decordoeken, ski's, sleetjes, hertenkoppen, bierpullen, tafelkkleden etc... maar ook licht en geluid of zekt u er een drive in show bij? wij helpen u graag!

TRANSPORT

Deze biertafelsets passen niet in een "normale" auto hiervoor is een bus of een aanhanger nodig wanneer u hetzelf wil transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij de biertafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 

Al onze prijzen van Partymeubels en tenten zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt (tenzij anders afgesproken):

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag