Buffetkoeler met glasdeuren, 2 deurs

per 3 dagen 40,00

Incl. BTW

Buffetkoeler met glasdeuren, 2 deurs
>
  • Buffetkoeler met glasdeuren, 2 deurs
  • Buffetkoeler met glasdeuren, 2 deurs
  • Buffetkoeler met glasdeuren, 2 deurs
<

Omschrijving

Glasdeur Buffetkoeler, 2 deurs

Deze Buffetkoeler ook wel backbar genoemd met isolatieglas deur heeft een aparte schakelbare LED verlichting en een temperatuur bereik van 1 tot 15 graden. Geforceerde koeling +2°C / +15°C koelcapaciteit.

Zie gelijk wat u in huis hebt met een koelkast met glasdeur. Stal bijvoorbeeld dranken uit in deze koelkast voor een extra sfeervol effect. Deze Koelingen zijn voorzien van legplateau´s waar u veel producten op kwijt kunt. Tegenwoordig is het huren van een tap niet meer zo populair zoals het vroeger was, kratten bier zijn tegenwoordiger in vergelijking tot fusten een stuk goedkoper. Voor festen van boven de ca. 80 personen adviseren we om wel naar een tap te kijken omdat je anders met heel wat kratten moet sjouwen.

Vaak zetten we op een feest meerdere koelkasten weg afhankelijk van de grote van het feest, een koelkast is meestal voor het bier en de andere voor wijnen en frisdranken.

Een koelkast huur je voor 3 dagen, te weten;

  • Dag 1 Leveren wij deze of komt u deze bij ons ophalen.
  • Dag 2 Gebruiksdag
  • Dag 3 Komen wij deze weer ophalen of mag u deze bij ons terugbrengen.

Onze Koelingen werken op 220Volt, vergeet niet om verlengkabels of haspels mee te bestellen (deze dienen geaard te zijn).

TRANSPORT

Deze Buffetkoeler is te transporteren rechtop in een bestelwagen of bestelbus, uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Kerkwijk, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Hurwenen, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Haarsteeg, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair, licht en geluidsets en jubileumfiguren om het feest compleet en onvergetelijk te maken.

 

Extra Productopties