Easyup tent 3 x 4.5 meter zwart

Incl. BTW 60,00

Incl. BTW

Omschrijving

Vouwtent

Laat uw gasten niet in de regen staan. Met deze vouwtent heeft u snel en eenvoudig een overdekte ruimte.  Dankzij de snelle opbouw en dat het frame uit 1 gedeelte bestaat is dit de ideale partytent!

U kunt ook zijwanden meebestellen, deze zijn heel gemakkelijk met behulp van klitteband te monteren. U heeft keuze uit geheel dichte zijwanden, zijwanden met raam of zijwand met "deur"

Deze easy up tent hebben wij alleen in ons assortiment met een afmeting van 3x4,5 meter. 

Opzoek naar een grotere of andere tent ? Wij hebben meerdere luxe stretchtenten in ons assortiment. Deze kunnen wij ook koppelen. Vragen of advies? Bel of mail gerust naar 06-46905539 of post@partyverhuurmaasdriel.nl 

Welke grootte?

Bij de grootte van de tent kijken we naar hoeveel mensen in een tent kunnen in combinatie met het aantal benodigde statafels Je kunt hierbij dus ook zeggen dat we hierbij altijd de receptie opstelling aanhouden. Als je dus met een andere opstelling gaat werken kun je beter naar de bovenstaande verhoudingen kijken. Wil je gewoon globaal weten hoe groot je partytent moet zijn bij het aantal mensen dat je wil uitnodigen? Dan is de onderstaande lijst uitstekend.

2×3 = +/- 10 personen (2 statafels)
3×3 = +/- 15 personen (2 statafels)
3×4,5 = +/- 20 personen (3 statafels)
3×6 = +/- 30 personen (4 statafels)
4×4 = +/- 35 personen (4 á 5 statafels)
6×6 = +/- 60 personen (6 statafels)

Voor het inrichten van een feest hanteren wij het volgende:

  • Receptie: 1 m2 per persoon;
  • Feest met buffet: 1,5 m2 per persoon;
  • Zittend diner: 1,5 tot 2 m2 per persoon;
  • Eetbuffet uitgiftepunt: 1 per 50 personen;
  • Drank uitgiftepunt: 1 per 100 personen.

TRANSPORT

Voor deze vouwtenten adviseren wij een stationwagen, bus of een aanhanger. Het is ook mogelijk dat wij de tent(en) met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Hesden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Al onze prijzen van Partymeubels en tenten zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt (tenzij anders afgesproken):

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag