Glasdeur koeler

67,50

2 dagen

Incl. BTW

45,00

1 dag 

Incl. BTW

Glasdeur koeler
>
  • Glasdeur koeler
  • Glasdeur koeler
<

Omschrijving

Glasdeur koeler

Deze flessenkoelkast met isolatieglas deur heeft een aparte schakelbare LED verlichting en een temperatuur bereik van 1 tot 15 graden. Geforceerde koeling +2°C / +15°C koelcapaciteit.

Zie gelijk wat u in huis hebt met een koelkast met glasdeur. Stal bijvoorbeeld dranken uit in deze koelkast voor een extra sfeervol effect. Deze Koelingen zijn voorzien van legplateau´s waar u veel producten op kwijt kunt. Tegenwoordig is het huren van een tap niet meer zo populair zoals het vroeger was, kratten bier zijn tegenwoordiger in vergelijking tot fusten een stuk goedkoper. Voor festen van boven de ca. 80 personen adviseren we om wel naar een tap te kijken omdat je anders met heel wat kratten moet sjouwen.

Vaak zetten we op een feest meerdere koelkasten weg afhankelijk van de grote van het feest, een koelkast is meestal voor het bier en de andere voor wijnen en frisdranken.

Onze Koelingen werken op 220Volt, vergeet niet om verlengkabels of haspels mee te bestellen (deze dienen geaard te zijn).

TRANSPORT

Deze koelkasten zijn lastig te transporteren omdat deze rechtop moeten worden vervoerd, uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen. Wanneer mogelijk leveren wij deze koelkasten een dag van te voren zodat u op tijd de koeler kunt volladen, de tijdsduur van het koelen van de drank hangt uiteraard ook af van de temperatuur van de drank alvorens u deze in de koeling legt.

Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Kerkwijk, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Hurwenen, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Haarsteeg, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair, licht en geluidsets en jubileumfiguren om het feest compleet en onvergetelijk te maken.

 

Extra Productopties