Inklapbare buffettafel

1 dag  10,00
Incl. BTW

Omschrijving

Inklapbare buffettafel/ Partytafel

Met onze buffettafels creëer je in een handomdraai extra ruimte voor het uitserveren van bijvoorbeeld eten of drankjes. Deze tafels zijn licht van gewicht (16kg) en zijn te gebruiklen voor buiten en binnen.

Afmeting ingeklapt (koffer): 92 cm x 76 cm x 10 cm,Afmeting uitgeklapt: 183 cm x 76 cm x 72 cm 

Voorraad

Via onze winkelwagen kunt u onze voorraad inzien, hebben wij niet voldoende voorraad? Neem dan contact met ons op of we aan meerdere kunnen komen of een alternatief kunnen bieden.

TRANSPORT

Deze buffettafels passen in een "normale" auto hiervoor is geen bus of een aanhanger nodig wanneer u hetzelf wil transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij de biertafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Hesden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.