JBL partyspeaker 300

per dag 55,00

Incl. BTW

JBL partyspeaker 300
>
  • JBL partyspeaker 300
  • JBL partyspeaker 300
  • JBL partyspeaker 300
<

Omschrijving

Partybox 310 huren

De Partybox 300 van JBL is een echte eyecatcher! Deze forse mobiele speaker geeft een prachtig mooi en kraakhelder geluid, met heftig zware bassen. Daarnaast zijn er kleine stroboscopen in verwerkt, net als coole LED verlichting. Kortom, hiermee steel je gewoon de show tijdens jouw feest, discoverlichting is niet meer nodig. Het allermooiste echter is dat deze box draadloos te koppelen is aan een andere JBL Partybox 300.

Dus er kan gelijktijdig muziek gestreamd worden, en via bluetooth een tweede Partybox aangesloten worden, of een gitaar en een paar microfoons. Via de USB poort kan je zelfs je telefoon opladen.

 

Is uw locatie toch iets groter of komen er meer personen? Dan helpen wij u graag in overleg aan een passende set.

Vervoer

Deze PA Speaker is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze geluidset bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even me het aansluiten. Deze set wordt geleverd inclusief alle bekabeling en statieven. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 

 

Ook voor tenten klein of groot, meubilair, springkussen of andere party materialen kunt u bij ons terrecht.