Verkeersbord

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumfiguur verkeersbord
>
  • Jubileumfiguur verkeersbord
  • Jubileumfiguur verkeersbord
  • Jubileumfiguur verkeersbord
<

Omschrijving

Verkeersbord

Het mooie aan deze blikvanger is dat deze voor elke gelegenheid ingezet kan worden. Daarom is dit verkeersbord een populair item in ieders verhuurassortiment. Zo kan deze ingezet worden voor elke leeftijd verjaardag, huwelijksjubileum, slagingsfeest, bedrijfsopening, kortom een echte aanrader.

Ben u ook op zoek naar een unieke feestobject? Neem gelijk contact op!

Geef bij opmerkingen aan welke leeftijd er op de banner moet staan.

Het opzetten van dit verkeersbord kost je slechts 5 minuten. 

Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare cijfers
Met dit verkeersbord kun je naast een sarah of abraham even de boel even flink onderstrepen!

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER "Het verkeersbord"

Dit object is maar liefst 3,5 meter breed en 3,5 meter hoog en 1 meter diep.

Dit feestobject wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Dit verkeersbord is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties