feestvarken

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumfiguur feestvarken
>
  • Jubileumfiguur feestvarken
  • Jubileumfiguur feestvarken
  • Jubileumfiguur feestvarken
<

Omschrijving

Feestvarken

Het feestvarken! Een geweldige eyecatcher voor elk “feestvarken”. Doordat de cijfers op de buik verwisselbaar zijn kan dit feestobject gebruikt worden voor elke leeftijd. Het varken is 3,50 meter hoog en aan de onderkant mooi compact zodat deze in (bijna) elke tuin of oprit geplaatst kan worden. Uiteraard ook gemaakt van PVC materiaal.

Ben u ook op zoek naar een unieke feestobject? Neem gelijk contact op!

Het opzetten van dit feestvarken kost je slechts 5 minuten. 

Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare cijfers. Geef bij opmerkingen aan welke leeftijd er op de banner moet staan.
Met dit feestvarken geef je echt de jarige de maximale feestbeleving

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER "Het feestvarken"

Dit object is maar liefst 3,5 meter hoog en 1,70 meter hoog en 1,7 meter diep.

Dit feestobject wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Dit varkentje is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van dit varken. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties