Ouwe lul

45,00

1 dag 

Incl. BTW

Jubileumfiguur Ouwe lul
>
  • Jubileumfiguur Ouwe lul
  • Jubileumfiguur Ouwe lul
  • Jubileumfiguur Ouwe lul
<

Omschrijving

Ouwe lul! Da’s duidelijk
 
18, 35, 65, 67 of welke leeftijd dan ook: iedereen kan zich een ouwe lul voelen. Of zo genoemd worden. Bijvoorbeeld door familieleden, vrienden en vriendinnen, collega’s, sportmaten of buurtgenoten. Gelukkig is het meestal niet gemeend. Wil jouw klant zijn familielid, vriend of collega even goed te grazen nemen bij zijn verjaardag? Dan is het natuurlijk een geweldig idee om deze opblaasbare Ouwe Lul voor zijn of haar deur te zetten. In de tuin, of op de oprit, bijvoorbeeld. Een aanwinst voor ieder verhuurbedrijf, en dus ook voor het jouwe!
 
Groot gemak: binnen 5 minuten opgezet
 
Ook deze Ouwe Lul van 3 meter hoogte staat binnen 5 minuten op zijn plaats. Ook als jouw klant ‘m alleen op moet zetten, lukt dat zeker. Helemaal als hij of zij de duidelijke gebruiksaanwijzing gebruikt. Die doen we er natuurlijk gratis bij, net als een transportzak, de blower en bevestigingsmateriaal.

Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare cijfers. Geef bij opmerkingen aan welke leeftijd er op de banner moet staan.
Met dit feestvarken geef je echt de jarige de maximale feestbeleving

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE OVER "De ouwe lul"

Dit object is maar liefst 3 meter hoog 

Dit feestobject wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze ouwe lul is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.