Jubileumpop "Feestende man"

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumpop "Feestende man"
>
  • Jubileumpop "Feestende man"
  • Jubileumpop "Feestende man"
  • Jubileumpop "Feestende man"
<

Omschrijving

Feestende man 4 METER TE HUUR

Waar is dat feestje? Deze jubileumpop van 4 meter is bij Springkussenverhuur Maasdriel te huur!  Laat de hele buurt zien dat jouw man,, broer, oom, vader, vriend, collega of buurman 50 is geworden door deze unieke feestende man in de tuin te plaatsen. De leuke grote Abraham is maar liefst 4 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat de jarige de 50, 40, 60, 55 of welke leeftijd dan ook heeft bereikt. Het opzetten van deze opblaasbare Abraham kost je slechts 5 minuten. 
Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare leeftijds banners

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

MEER INFORMATIE OVER "Feestende man"

De pop wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze opblaasbare Abraham is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Opijnen, Neerijnen, Varik, Tiel NieuwaalVelddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Vinkel, Berghem, Oudheusden, Geffen etc.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties