Jarige Job

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Jubileumpop Jarige Job
>
  • Jubileumpop Jarige Job
  • Jubileumpop Jarige Job
  • Jubileumpop Jarige Job
<

Omschrijving

Jarige Job 4 METER TE HUUR

Deze jubileumpop van 4 meter is bij Springkussenverhuur Maasdriel te huur! Laat de hele buurt zien dat man, zoon, broer, oom, vader, collega van buurman jarig is door de unieke jarige baan in de tuin te plaatsen. De leuke grote Abraham is maar liefst 4 meter hoog. De zal niemand meer ontgaan dat er een jarige is. Het opzetten van deze opblaasbare Abraham kost je slechts 5 minuten.
Deze opblaasbare blikvanger is ook voor alle leeftijden van 1 tot 99 jaar d.m.v. een verwisselbare leeftijdbanner.

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1, dag 2 en dag 3 extra dagen uenis in overleg, neem voor contact met ons op.

MEER INFORMATIE OVER "de jarige job"

De pop wordt onder andere: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geven kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren van omboeken.

Vervoer

Deze opblaasbare jubileumpop is eenvoudig te transporteren, maar is het ook dat we en als we er toch zijn dan helpen wij u graag zelfs me met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur is inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles voor mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Vinkel, Kruisstraat, Berghem, Neerijnen, Opijnen, Varik, Nieuwaal,Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Mocht u meer informatie willen hebben? neem dan contact me tons op, wij helpen u graag!