Vrouw met Rollator

per 3 dagen 55,00

Incl. BTW

Omschrijving

Vrouw met rollator 4 METER TE HUUR

Deze jubileumpop van 4 meter is bij Springkussenverhuur Maasdriel te huur!  Laat de hele buurt zien dat jouw vrouw, tante, moeder, collega of buurvrouw 50 is geworden door deze unieke vrouw met rollator in de tuin te plaatsen. De leuke grote Sarah is maar liefst 4 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat de jarige de 50 heeft bereikt. Het opzetten van deze opblaasbare Sarah kost je slechts 5 minuten. 
Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare verkeersbordbanners

Geef bij opmerkingen aan welke leeftijd er op de banner moet staan.

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

MEER INFORMATIE OVER "vrouw met rollator"

De pop wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze opblaasbare Sarah is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Sarah. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen,Waardenburg, Opijnen, Neerijnen, Varik, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden, Vinkel, Berghem, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties