Vrouw met wijnfles

per 3 dagen 30,00

Incl. BTW

Jubileumpop "Vrouw met wijnfles"
>
  • Jubileumpop "Vrouw met wijnfles"
  • Jubileumpop "Vrouw met wijnfles"
  • Jubileumpop "Vrouw met wijnfles"
<

Omschrijving

Vrouw met wijnfles 2.7 METER TE HUUR

Deze vergeleken met de andere jubileumpoppen wat kleinere jubileumpop maar toch nog een hoogte van 2.7 meter is bij Springkussenverhuur Maasdriel te huur!  Laat de hele buurt zien dat jouw vrouw, tante, moeder, collega of buurvrouw 50 is geworden door deze unieke vrouw met wijnfles in de tuin te plaatsen. De leuke grote Sarah is maar liefst 4 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat de jarige de 50 heeft bereikt. Het opzetten van deze opblaasbare Sarah kost je slechts 5 minuten. 
Deze opblaasbare blikvanger is ook inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare verkeersbordbanners

De huurprijs is voor 3 dagen; dag 1 ophalen, dag 2 gebruiken en dag 3 terugbrengen Extra dagen uenis in overleg uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

MEER INFORMATIE OVER "vrouw met wijnflest"

De pop wordt geleverd inclusief: blower, haringen en scheerlijnen in een handige opbergzak. Eenvoudig in een auto te vervoeren.

Mooi weer garantie.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u uw springkussen tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren of omboeken.

TRANSPORT

Deze opblaasbare Sarah is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee met de op- en afbouw van deze Abraham. Dit opblaasfiguur wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Extra Productopties