Losse PA Speaker

37,50

2 dagen

Incl. BTW

25,00

1 dag 

Incl. BTW

Losse PA Speaker
>
  • Losse PA Speaker
  • Losse PA Speaker
  • Losse PA Speaker
<

Omschrijving

PA Speaker, Luidspreker met ingebouwde versterker, usb poort en tulp (rca) aansluiting.

Draagbare geluidssystemen zijn al jaren populair. We zien ze op buitenfeesten, afgelegen locaties en tijdelijke evenementen. Ook in kleinschalige of besloten settings komt een alles-in-één geluidsoplossing goed van pas. Deze JB Systems PPA-121 is een zeer praktische PA-luidspreker. Aan boord vinden we een stevige versterker (met 250 Watt RMS-vermogen), een 12 inch woofer en 1.35 inch compressiedriver, een MP3-speler (met USB- en SD-aansluiting) en zelfs een FM-radio.

JB Systems PPA-121: aansluitingen

Naast aansluitingen voor USB-sticks en SD(HC)-kaarten kunt u natuurlijk ook andere geluidsdragers aansluiten. Er is een stereo-RCA-ingang voor bijvoorbeeld mediaspelers en laptopuitgangen. Tevens zijn er twee microfooningangen met zowel XLR- als 6.3 mm jack-aansluitingen. Daarop zijn dynamische microfoons aan te sluiten, waarmee het publiek op degelijke wijze is toe te spreken. De respectievelijke ingangskanalen hebben een eigen level-regeling, evenals de ingebouwde MP3-speler.

U kunt deze speaker uitbreiden met nog eenzelfde speaker om stereo geluid te kruigen en een groter bereik. Deze set kunt u op onze website vinden als Geluidset 1.

1 speaker is voor ongeveer max 50 personen, een extra speaker is goed voor geluid tot ongeveer 75 personen max.

De speakers dienen wel op een goede hoogte geplaatst worden hiervoor verhuren wij voor €5,- per speaker een statief (ziet er ook nog eens professioneel uit.

 

Is uw locatie toch iets groter of komen er meer personen? Dan helpen wij u graag in overleg aan een passende set.

Transport

Deze PA Speaker is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze geluidset bezorgen en als we er toch zijn dan helpen wij u graag even mee het aansluiten. Deze set wordt geleverd inclusief alle bekabeling en statieven. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 

 

Ook voor tenten klein of groot, meubilair, springkussen of andere party materialen kunt u bij ons terrecht.

 

Extra Productopties