Pagodetent 5x10 meter

787,50

2 dagen

Incl. BTW

525,00

1 dag 

Incl. BTW

Pagodetent 5x10 meter
>
  • Pagodetent 5x10 meter
  • Pagodetent 5x10 meter
  • Pagodetent 5x10 meter
<

Producteigenschappen

Lengte
5 m
Breedte
10 m
Hoogte
5.3 m

Omschrijving

Pagodetenten zijn exclusief en ideaal te gebruiken voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of evenement!! De pagodetenten zijn ook volledig ingericht te huren. Zo geeft u uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of evenement een exclusieve uitstraling.

Om ons te onderscheiden van andere partijen hebben wij gekozen voor zwarte pagode tenten welke uw event een extra chiqeu uitstraling geven.

Deze pagode tenten hebben een oppervlakte van 5x5 meter en een hoogte van 5,29 meter. Het is mogelijk om meerdere pagodetenten aan elkaar te plaatsen zodat je een overkapping cq tent kunt creeeren van 5x10, 5x15, 5x20 of 10x10 meter.

5 bij 10 meter houd in dat er ca 60 staanplaatsen zijn en 40 zitplaatsen, bij 2 pagode tenten wordt dat dus verdubbelt

De prijs is inclusief opbouw, exclusief reiskosten.

Vloer

Indien de tent opeen niet verharde ondergrond zoals aarde of gras moet staan adviseren wij een vloer te nemen. Wij bieden 2 soorten vloeren aan;

  • Een vlondervloer  Deze vloer kan perfect op gras/tuinpad gelegd worden. Ter bescherming van het gazon, droge voeten, een warme uitstraling en in de gewenst maat. Deze vloer ligt in elkaar gehaakt en schuift niet. Prijs €3,- m2.
  • Een stelvloer, ook wel cassettevloer genoemd wordt vaak gebruikt als er oneffenheden in de ondergrond zitten. ook kunnen we in veel gevallen een vijver of zwembad overdekken met de vloer. Deze vloer is 100% waterpas gelegd door middel van een laser.

    Prijs: €7,- per m2

Overige inrichting

Wij kunnen uw feest compleet maken met een complete inrichting, catering, drive in show etc.  Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezorggebied

Ons bezorggebied voor tenten is erg ruim, Den bosch, Tilburg, Eindhoven, Breda, Etten leur, Roosendaal, Utrecht, Gorinchem, Oss, Nijmegen, Arnhem Apeldoorn en alle plaatsen die daar tussen liggen.

Overige wensen?

Heeft u andere wensen? maak ze ons kenbaar, wij denken graag met u mee.