Prikkabel warm wit

15,00

1 dag 

Incl. BTW

lichtslinger
>
  • lichtslinger
  • Prikkabel warm wit
  • Prikkabel warm wit
<

Producteigenschappen

Lengte
10 m
Aantal lampen
20 stuks

Omschrijving

Prikkabel warm wit

Prikkabel 10 meter 20 witte LED lampen huren? De gekleurde prikkabel is bekend. De prikkabel met witte LED is nog niet bij iedereen bekend. Tot voor kort was er geen goede witte prikkabellamp te krijgen. De witte LED lampen die te koop waren, waren van glas. Daarnaast gaven ze niet de gewenste lichtopbrengst en met als voordeel een mooie lichtkleur. De witte kunststof LED lampen zijn onbreekbaar dus kunnen gemonteerd blijven zonder kans op breuk.

20 warm witte LED lampen geven weinig warmte
Doordat er nagenoeg geen warmte ontstaat, kunnen de prikkabels eigenlijk overal gemonteerd worden. Of de lampen nou tegen een zeil aanhangen, of tegen andere materialen, dat maakt nu niks meer uit. LED lampen geven namelijk minimale warmte af. Het voordeel van deze witte LED lamp is dat deze zonder problemen tegen materialen kunnen hangen zonder dat er brandgevaar ontstaat.

Laag energieverbruik
Nog een voordeel van onze LED lamp is dat het energieverbruik laag is! Normaal verbruikt een witte lamp 15 watt, maar die van ons slechts maximaal 3 watt. Dankzij het lage energieverbruik kunnen we nu langere lengtes van prikkabels aan elkaar koppelen zonder overbelasting. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld festivals, evenementen, velden, markten of campingterreinen. Maar ook alle andere locaties waar lange lengtes gewenst zijn! Zowel binnen als buiten, onze prikkabels zijn de uitkomst!

Prikkabels voorzien van stekker + contrastekker
Prikkabel 10 meter 20 witte LED lampen heeft per 1 meter, 2 lampfittingen. Elke prikkabel is voorzien van onze unieke warm witte LED lamp met een vermogen van maximaal 3 watt. Omdat wij alle lampen hebben voorgemonteerd, kunt u direct de prikkabel ophangen bij ontvangst. Direct klaar voor gebruik. 

Prikkabel als feestverlichting
Prikkabels worden veelal als feestverlichting gebruikt. Doordat de kabel is voorzien van veel lampjes, kan er eenvoudig een gezellige uitstraling worden gecreëerd op nagenoeg iedere locatie.

TRANSPORT

Deze prikkabels passen makkelijk in uw auto. Het is ook mogelijk dat wij de kabel(s) met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Hesden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Al onze prijzen van Partymeubels en tenten zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt (tenzij anders afgesproken):

  • Dag 1: Ophaal- of bezorgdag 
  • Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend
  • Dag 3: Retourdag

Extra Productopties