Soepketel

15,00

2 dagen

Incl. BTW

10,00

1 dag 

Incl. BTW

Soepketel
>
  • Soepketel
<

Omschrijving

Uitermate geschikt voor gebruik op zelfbedienings-buffetten. Deze 10 liter soepketel is ook prima te gebruiken voor het warm houden van sauzen, hotdogs en saté etc. Wij leveren er een grote opschep soeplepel bij.

Ben je bezig met een buffet of lunch en wil je graag soep serveren? Huur dan een soepketel. Een soepketel, ook bekend als hotpot, is perfect voor het opdienen van grote hoeveelheden soep. Door de ketel blijft de soep op de juiste temperatuur zonder dat deze kookt. Ook chocolademelk* of satéstokjes in pindasaus kun je prima warm houden in deze hotpot.

*Bij Chocolademel wel regelmatig roeren.

TRANSPORT

Deze soepketel is eenvoudig te transporteren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze bezorgen. Alles compleet voor een mooie beleving. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Ammerzoden, Nederhemert, Waardenburg, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Maasdriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Alphen, Dreumel, Esch, Drunen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland,Rossem, Alem, Gameren, Zuillichem, Brakel, Heusden, Oudheusden Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

 Wij verhuren ook diverse soorten tenten, springkussens, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.