Springkussen Multifun Unicorn xl

180,00

2 dagen

Incl. BTW

120,00

1 dag 

Incl. BTW

Unicorn springkussen
>
  • Unicorn springkussen
  • Springkasteel unicorn
  • Springkussen Multifun Unicorn xl
<

Omschrijving

Met deze vrolijke en kleurrijke Multifun XL Unicorn komt iedere meisjesdroom uit, dit springkussen is een echte eyecatcher!

Huur nu deze Unicorn voor een kinderfeestje, communie of ander feest of event.

Dit nieuwe model springkussen is een fantastische blikvanger op elk event. Meiden zijn er dol op, gegarandeerd een groot succes. Het Multifun springkussen is voorzien van een mooie grote glijbaan en obstakel op het springvlak. Boven op de glijbaan zit een kleurrijke regenboog waar je onderdoor glijdt als je het springkussen uit glijdt.

Er zit een dak op dit springkussen wat bescherming geeft tegen (lichte) regen en zon. Dit model springkussen wordt multifun genoemd omdat het over een grote glijbaan beschikt en nog ruim voldoende oppervlakte heeft om te springen.

Ook voor de begeleider is dit een fijn springkussen omdat er 2 ingangen aan de voorzijde zijn. Aan de zijkanten en achterzijde zitten openingen voor extra licht inval en deze zijn afgeschermd met gaas zodat er ook geen kinderen kunnen uitvallen. Voor extra veiligheid kan er een valmat mee besteld worden, die onder de gljibaan gelegd kan worden.

 

Opties

 

Als u dit kussen door ons laat bezorgen kunt u er ook voor kiezen om het door ons op en af te laten bouwen, zo weet u zeker dat het springkussen goed staat en neemt u een hoop werk uit handen.

 

Een springkussen dient altijd vast te staan met de meegeleverde haringen maar als de haringen niet gebruikt kunnen worden is het mogelijk om optioneel te kiezen voor zware waterzakken waar we het kussen aan vast kunnen leggen.

 

Aan de airblower ook wel luchtpomp genoemd zit een stekker met een kabel met een lengte van ongeveer 1 meter maar u kunt bij ons een verlengkabel of haspel mee bestellen.

 

Transport

Vanwege de grote van het opgerolde springkussen ca 1,30x0,95M en 150kg adviseren wij omdit kussen door ons te laten transporteren en op te laten bouwen. Voor het opbouwen en afbouwen van het springkussen dient de huurder wel 1 persoon beschikbaar te stellen om te helpen en u dient bij bestellen op en afbouw te selecteren.

Als u een springkussen besteld voor een door de weekse dag dan leveren wij het kussen de avond van te voren en geven wij duidelijke informatie hoe u het kussen kan opbouwen.

Het thema Unicorn, vertaald Eenhoorn is razend populair voor themafeesten voor kleine prinsessen.

Mocht dit Springkussen te groot zijn dan kunt u ook kijken voor de mini multiplay Unicorn, haar kleinere zusje.

Maak het feest onvergetelijk met aanvullingen zoals een ranjakabouter waarmee de kinderen hun eigen ranja kunnen tappen. Of wat dacht u van een suikerspin (blauw of roze)  of een heuse popcornmachine en maak uw eigen popcorn.

Wij verhuren ook diverse soorten tenten, meubilair en koelkasten om het feest compleet te maken.

Partyverhuur Maasdriel geeft mooi weer garantie, indien de voorspelling regen aan geeft kunt u tot 1 dag van te voren kosteloos omboeken.

 

Beschikbare bestanden

Extra Productopties