Statafel Horeca versie

12,00

2 dagen

Incl. BTW

8,00

1 dag 

Incl. BTW

Statafel Horeca versie
>
  • Statafel Horeca versie
  • Statafel Horeca versie
<

Omschrijving

Statafels

Met de statafels van Partyverhuur Maasdriel creëert u snel en eenvoudig plekken om aan te hangen. Rondom de statafels kunnen mensen gezellig met elkaar kletsen en is er plek om een drankje en hapje neer te zetten. Het is mogelijk om bij de statafel een witte of zwarte tafelrok te huren. Dit geeft de tafel gelijk de chique uitstraling, die bij sommige gelegenheden wordt verwacht.

Deze statafels van Horeca kwaliteit zitten per 10 in een transportkar, per stuk bestellen is uiteraard ook mogelijk.

VOORRAAD

Via onze winkelwagen kunt u onze voorraad inzien, hebben wij niet voldoende voorraad? Neem dan contact met ons op of we aan meerdere kunnen komen of een alternatief kunnen bieden.

TRANSPORT

Voor deze statafels heeft u een bus of een aanhanger nodig maar het is ook mogelijk dat wij de statafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Heusden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Vught, Hurwenen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Onze maximale transport afstand vanuit Hedel is 40km daar buiten is het op aanvraag.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.