Stoel Trendy

per dag 3,50

Incl. BTW

Stoel Trendy wit
>
  • Stoel Trendy wit
  • Stoel Trendy wit
<

Omschrijving

Moderne stoel, leverbaar in Wit of Taupe

Deze stoel is gemaakt van 100% polypropyleen en is geschikt voor binnen maar ook zeer geschikt als terrasstoel, deze trendy stoel wordt ook veel gebruikt bij bruiloften en evenementen voor een mooie strakke uitstraling.

Breedte zitting: 44 cm.

Lengte zitting: 48 cm.

Zithoogte: 43 cm.

Hoogte rugleuning: 80 cm.

Deze stoelen kunnenj op verzoek worden geleverd in een kar op wielen, er kunnen ca 15 stoelen tegelijk in één kar, dus efficiënt in de opslag en handig te verplaatsen.

 opLaten
Stoelen kunnen altijd krassen maken aan uw vloer, zelfs wanneer er doppen onder zitten. Heeft u een krasgevoelige vloer? Neem dan hier passende voorzorgsmaatregelen voor zoals het plakken van beschermviltjes of het afdekken van uw vloer.
De viltjes dienen bij het retourhalen of bij het terugbrengen door u weer wel verwijderd te zijn.

Het gebruik van de stoel is geheel voor eigen risico, Malipaard Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane gevolgschade.

 

 

VERVOER

Deze stoelen passen in een "normale" auto hiervoor is geen bus of een aanhanger nodig tenzij u er meerdere nodig heeft. Het is ook mogelijk dat wij de statafels met eventueel uw andere bij ons gehuurde materialen  bezorgen. Het is ook mogelijk om uw feest door ons in te laten richten, informeer naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij leveren oa. in Zaltbommel, Geldermalsen, Waardenburg, Herwijnen, Alem, Rossum, Lith, Hesden, Haarsteeg, Oudheusden, Herpt, Hedel, Ammerzoden, Kerkwijk, Haaften, Zuillichem, Gameren, Rosmalen, Kerkdriel, Veldriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen.

Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.