Stormbaan Shark 17 Meter

1 dag  275,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
17.3 m
Breedte
3.6 m
Hoogte
6.5 m

Omschrijving

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze unieke stormbaan shark! 

Wie van de twee spelers weet het snelste de obstakels te overwinnen, als eerste over de glijbaan te glijden en het einde van de baan te behalen?

Spreek met het thema en de kleurrijke objecten jongens en meisjes aan en zorg voor urenlang speelplezier. Garandeer een actieve beleving met diverse  spelelementen verdeeld over een extra brede baan van 17 meter.

Met deze stormbaan in vrolijke kleuren, bezorg je iedereen een spannende en super leuke dag.

Mooi weer garantie

Partyverhuur Maasdriel werkt met mooi weer garantie, u kunt tot 2 dagen van te voren uw springkussen kostenloos omboeken naar een andere datum.

Veiligheid

Qua veiligheid is dit een zeer fijn kussen, er zijn 2 openingen een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Mocht u extra veiligheid willen dan kan dit door een foam valmat aan de voor en achterzijde te leggen, deze zijn apart mee te bestellen. Voor dit springkussen adviseren wij 6 valmatten.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen bouwen wij deze stormbaan altijd zelf op, alleen dan weten wij zeker dat hij op de juiste manier is verankerd en de kinderen onbezorgd kunnen spelen! Op en afbouwen zit daarom bij de prijs inbegrepen mits er 2 personen aanwezig zijn om te helpen.

Opties

Aan de airblowers ook wel luchtpompen genoemd zit een stekker met een kabel met een lengte van ongeveer 1 meter maar u kunt bij ons een verlengkabel of haspel mee bestellen. Let op:  Deze stormbaan heeft 2 airblowers!

Transport

Het is alleen mogelijk om de stormbaan door ons te laten bezorgen en opbouwen. Daarover betaal je nog wel de bezorgkosten. Deze bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die door ons gereden moet worden. Daarnaast kan je aanvullend op- en afbouwservice bestellen; daarmee bouwen jouw materialen volledig op- en weer af, zodat jijzelf hier geen omkijken naar hebt dat hoeft bij de stormbaan niet meer, dit zit namelijk bij de prijs inbegrepen. Benieuwd naar jouw bezorgkosten? Vul jouw postcode in, in de winkelwagen.

Wij leveren oa. in Zaltbommel, Hedel, Geldermalsen, Waardenburg, Rosmalen, Alem, Heusden, Haarsteeg, Kerkdriel, Velddriel, Heerewaarden, Vlijmen, Vught, Veen, Wijk en Aalburg, Drunen, Helvoirt, Aalst, Nieuwaal, Gameren, Brakel, Zuilichem, Nederhemert, Well, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Oss, Nuland, Geffen. Staat jou plaats er niet bij of heb je vragen of advies? Bel met 06-46905539 of mail naar post@partyverhuurmaasdriel.nl

Ook voor tenten klein of groot, meubilair of andere party materialen kunt u bij ons terecht.

 

 

Extra Productopties